Sales, sports & nonsense

TJ2

Nyt ollaan jo jännän äärellä! Pari päivää ja sit mennään. Asiat alkais (ehkä) olee vähitellen kunnossa. Pesin lauantaina neljä koneellista pyykkiä niin voi hyvin huomenna pakata vaatteet suoraan pyykkinarulta rinkkaan ja ne jotka ei mee sinne niin pahvilaatikkoihin/jätesäkkeihin ja kellarin häkkivarastoon odottamaan kesää. Tässä ei tosiaan hirveemmin enää ole ohjelmaa, pakkaus on yks ja toinen on oman huoneen kaappien siivous ja tyhjentäminen. Sänkykin menee alivuokralaiselle niin ei tarvinnu porukoiden tulla turhaan auttamaan muutossa.

Huomenna olis tarkotus käydä vielä urheilemassa ja vaihtamassa paikallista valuuttaa. Parhaan kurssin saan check-in asiakkaana Nordealta, mutta tällä hetkellä arvuuttelen vielä kuinka suuren summan nostaisin, toki varmasti tulee menemään käyttöön kaikki mitä ottaa, mutta turhaan kantaa muuton ajan hirveitä summia jos paikan päältäkin saa hyvällä kurssilla vaihdettua.

Voisin huomenna jos kerkiän niin ottaa muutaman kuvan vaikka pakkaamisesta ja mukaan lähtevästä tavaran määrästä. Kohta se alkaaaaaaaaaaaa! 🙂

One Reply to “TJ2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *