Sales, sports & nonsense

Borth it is!

No näinhän siinä kävi että motivaatio nousi kun kävin vähän ostoksilla 😉 Ensin perus pari tuntia luentoja Business & Societyn parissa (on muuten v*tun puuduttava aihe täynnä törkeitä sanahirviöitä) ja sitten keskustaan kaupoille. Keskustassa suunnitelmana oli mikä muukaan kuin SportsDirect.com:in liike. Voin suositella lämpimästi kaikille, halpoja ja hyviä urheiluvaatteita. Mukaan tarttui juoksupaitoja, boksereita, t-paitoja, sukkia yms. Vajaa 70£ jäi siihen kauppaan. Sitten ruokakaupan kautta kotiin. Hetken kotona jumitettua päätin lähteä ulkoiluttamaan uusia kledjuja ja tuntuu että vähitellen oon löytänyt sopivan vaatetuksen juosta n. +5c kelissä.

Getting there!

Kelistä puheenollen täällä on nyt luvattu koko viikoksi pilvetöntä ja noin +5 – +10c lämmintä, joten kyllä ihmisen on hyvä olla Aberissa! Viimeiseksi maanantaina illalla päätin vielä tilata iPod nano 7th generationin amazonista, sekä siihen sopivan käsihihnan. Eipähän tarvitse enää lenkkeillä/käydä salilla ilman musiikkia! iPodin pitäs saapua keskiviikkona, joten tällä viikolla luvassa varmaan vähä tietoa siitäkin. Jos jollain olis vielä hyviä ideoita lenkki-/salibiiseiks, nii pistäkääs kommentteihi tai facebookiin kiitos! 🙂

Tiistaina olin sopinut muutaman erasmuslaisen kanssa lähtevämme kävelylle Borthiin (n. 10km päässä rannikkoa pitkin oleva seuraava kylä). Borth on kuuluisa suuuuuuuper pitkästä rannasta, surffareista sekä DELFIINEISTÄ (joita me ei nähty, yhyy). Meitä lähtikin hurrrRRRrjat 4 ihmistä, kolme saksalaista sekä minä. Kävelimme pitkin rannikkoa kyntäen ylös alas mäkiä. Maisemat täällä olivat taas todella päräyttäviä. Borthiin saavuttaemme kävimme yhden ranskalaisen tytön luona teellä, jonka jälkeen saimme päähämme jatkaa matkaa ylöspäin pohjoiseen hiekkadyyneille. Kävelimme sinne pitkin rantaa ylittäen, alittaen ja mennen läpi aidoista. Hiekkadyynit ei ollu mikään kaikista päräyttävin kokemus, mutta hauskaa vaihtelua. Sen jälkeen odottelemaan bussia ja katsomaan miltä päivän urheilu näytti. Takana oli noin 6h reissua, joista 4h kävelyä, matkaa kertyi loppujen lopuksi noin 16km.

Borth it is!

Heti Constitution Hillin takana oleva mäki.

Toivomuskaivo.

Tällästa se oli koko matka Borthiin, tsajajajai!

Ylös – alas-  ylös – rinse and repeat.
Kalliolle kukkulalle!

Kesä tulee!

Vettä!

Laskuveden aikaan tulee iha makeita kivikkoja esiin.
Siinä vähän näkymää mitä oltiin kävelty tohon mennessä.

Borth ja sen kuuluisat biitsit!

Aita keskellä biitsiä
Toinen samanmoinen.

Kolmas.
Hiekkadyynejä.

Borthista nappasimme bussin Aberiin ja täällä menimme suoraan syömään Varsityyn. Kyllähän se ruoka taas maittoi kun ei ollu syöty mitään koko päivänä 😀 Sitten kotiin lämpimään suihkuun ja vähä lukemaan huomista seminaaria varten. Illalla olisi ollut vielä erasmuslaisten social Rummersissa, mutta väsy vei voiton tällä kertaa. Ehkäpä ens viikolla sit! Tän viikon ohjelmaan mahtuu ainakin vielä uintia, puntti, pari lenkkiä, keskiviikon voitonjuhlat urheiluturnauksessa toista yliopistoa vastaan sekä lauantaina päiväretki Leicesteriin sekä illalla kv-opiskelijoiden vuoden ensimmäinen social. Näillä eväillä siis eteenpäin!

Iloinen retkikuntamme! 🙂 (vasemmalta Julia, hymypoika, Frauke ja Jens)
Päivän kruunas ihan nätti auringonlasku!

2 Replies to “Borth it is!”

  1. "Jos jollain olis vielä hyviä ideoita lenkki-/salibiiseiks"

    Tuntuu tyhmältä edes sanoa tätä, mutta eihän oikeesti ole muita vaihtoehtoja kuin Vince Dicolan Training montage aka Rocky 4 Training montage. Jos et oo tikissä tota kuunnellessa niin voit kyllä suoraan tuupata ittes jyrkänteeltä.

    – Rigger

  2. Löytyy kyllä enemmänkin Rockya kun pelkkä Training Montage. Toki en oo viel ihan sellases kunnos et pystys noit mäkii juoksee tukki seläs ja hymyillä vaa mäen pääl. Muuten siis onnistuu mut hymyilee ei pysty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *