Sales, sports & nonsense

Uusi kuu, uudet kujeet!

Parissa päivässä ei hirveesti oo kerinny tapahtumaan, mutta päivitellään vähä.

Ens viikonlopun reissu Snowdoniaan meinaa peruuntua, kun käytiin tänään Europcarilla selvittelee vähä autonvuokraussettejä. Nää ei suostu vuokraa alle 25-vuotiaalle, jolla EI ole UK:n ajokorttia. Yks oljenkorsi on viel jäljel ku saksalaisel tyypil on tääl sen oma auto minkä se on ajanu tänne Saksasta. Siin olis rattikin oikeella (siis vasemmalle puolella) eli jos se suostui lainaa sitä meille päiväks. Jos ei nii mennään varmaan bussilla Swanseaan, mikä seki on hyvä vaihtoehto, koska kuitenki haluun sielläki käydä.

Tänää taas perus 5h luentoja, alkaa vähä pelottaa noi esseiden määrät, joutuu varmaan pudottaa suosiol yhen neljäst kurssist pois ja keskittyy jäljel oleviin kolmeen. Luultavasti jätän CRM, HRM ja Marketing case studies, mut saa ny viel nähä. Noissakin olis kuitenki 7000 sanaa (2500,2000,2500) yhteensä plus pari ryhmätyötä ja kevään lopuks kaks tenttii. Eilen oltiin pienel porukal kattomas leffaa ja tänää biletetään sitä että semester 1:n tulokset on tullu. Ite pitää ottaa suhteellisen rauhas et saa huomen tehtyy oman osuuden ryhmätyöstä. Ryhmätyön aihe on Differences between generation X and Y employee motivation in agegroup of 20-30 year old.

Tänään on myös Walesin kansallispäivä, St. David’s Day ja käytiin keskustassa hyppytunnilla kattelemassa vähän paraatia, siitä pari kuvaa alla.

Toi ruotsin lipunnäköne on St. David’sin lippu.

Suurin osa paraatist oli peruskouluikäsii lapsii.

Siin Walesin lippuja.

P.S. Kävin eilen salilla ja vaa’alla nii iha jees lähteny urheilut tääl käyntiin: -6kg neljäs ja puolessa viikossa. Vaikuttaa ihan hyvältä maratonia ajatellen! Protskut ja palkkaritki tuli tilattua, oli iha kohtuuhintasta Suomeen verrattuna. Roinat jäi viel tällä kertaa kaupan hyllylle.

One Reply to “Uusi kuu, uudet kujeet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *