Sales, sports & nonsense

Viikko 5/18. Telakallaaaaaaa..

Eipä ole pahemmin tullut postattua telakalta. Vasemman jalan pohkeen kipu äityi niin pahaksi ettei ole tullut juostua pariin viikkoon kertaakaan. Muutaman pyörän olen tehnyt, mutta siinä kaikki.

Kokeilin lauantaina taas vähän juosta, ja huonoin tuloksin. 2 kilometriä hampaat irvessä 6min/km vauhdilla ja sitten pakko vaihtaa kävelyyn kun pohje on niin jumissa. Pakko kai suosiolla lykätä juoksemista ja keskittyä muuhun toistaiseksi kunnes paino tippuu / jalan kivut loppuvat.

Tsekkailin tässä taas noi uimahallivaihtoehdot Frankfurtissa, ja pakko sanoa että onpas huonosti halleja tarjolla! Maauimaloita on kyllä vaikka muille jakaa, mutta uimahalleja Frankfurtissa on _KOLME_ kappaletta. Onneksi yksi niistä ei tee isoa mutkaa työmatkaan, joten siellä voisi käydä aamuisin. Alle 15min ajomatkan päässä (ei Frankfurtissa, vaan viereisessä kaupungissa) on sitten toinen, joka on helpoin viikonlopun uinteja ajatellen.

Ohjelmaksi sinne voisi lähteä nöyrästi rakentamaan “0 to 1650yd(/m)”. Tuolla pärjäisi jo sitten puolimatkan uinninkin kanssa. Tuo ohjelma on suunniteltu kolmelle viikottaiselle uintikerralla, mikä pitäisi olla helposti tehtävissä kun ei käy juoksemassa. Siihen päälle lihaskuntoa ja venyttelyä, niin eiköhän tästä mies saada vielä kuntoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *