Sales, sports & nonsense

Olen ikuinen epäonnistuja

Posin kautta päivään. Talvi ja kevät on mennyt ns. penkin alle ja isosti. Jalat ei oo kestänyt juoksemista lähes ollenkaan, sisäpyöräilyä tuli tehtyä max. 5 kertaa ja uintia sama määrä.

Alkuvuoden kisakalenterin kisat tähän mennessä:

10.3.2019 Lufthansa Halbmarathon 21,1km – DNS

30.4.2019 Kinzigtal Triathlon 0,5km/20km/5km – Kisa muuttui run-swim muotoon, en rekisteröitynyt

2.6.2019 Ironman 5150 Kraichgau 1,5km/40km/10km – 2,5 viikkoa aikaa ja treenit melkein nolla.

Tuota Kraichgauta vielä elättelen mielessäni että lähtisi kokeilemaan. Se on kuitenkin maksettu ja olisi todella upea tapahtuma käydä. Siellä vaikka kontaten jos pääsisi 4 tunnin aikarajaan (50min startista uinti, 2:45h startista pyörän loppuun, 4h juoksun loppuun), niin olisi hyvä. Sitten lähtisi sen aikaa parantamaan “kotikisoissa” Frankfurtissa elokuussa.

Positiivista tälle keväälle on painonpudotus, toki sekin on vain viimeisen viikon ansiota. Turhaannuin perus minuskaloreilla elämiseen (tai sen yrittämiseen) ja aloitin paastoamisen. Vedin vesipaaston 54 tuntia alkuun ja nyt olen vetänyt pari päivää OMAD (one meal a day) tyylillä, syöden ehkä yhden ~500kcal annoksen päivässä. Aloituspaino oli 119.3kg ja nyt kuudennen päivän aamuna paino 113.7kg. Jatkan tätä OMADia luultavasti vielä toisen viikon ja toivottavasti silloin ollaan alle 110 kilon.

Nyt paaston aikana yritän päivittäin käydä noin 1h ripeän kävelylenkin koiran kanssa sekä mahdollisuuksien mukaan jonkun muun kevyen harjoitteen (30min kevyttä juoksua ~7.00 – 7.30min/km, kevyt pyörä tai 30-45min uinti).

Alle 110 kilon olen ollut varmaan viimeksi 2013 kun harjoittelin Pariisin maratonille, joten siihen nähden suunta on oikea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *