Sales, sports & nonsense

Muutama päivä jäljellä Ironman Kraichgau 5150

Päätökseni olen tehnyt eli lähdetään sunnuntaina kokeilemaan selvitäänkö hengissä.

Startti siis sunnuntaina klo 14.00, olympiamatka (1,5km uinti, 40km fillari, 10km juoksu). Puitteet pitäisi olla ainakin vimosen päälle, kun järjestäjänä Ironman organisaatio ja samoissa maisemissa käydään lauantaina myös puolimatkan kilpailu.
Märkkäri tuli hommattua, ihan perus entrylevel Zone3 Azure (wiggle.co.uk:sta). Kävin kokeilemassa avovedessäkin ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna. 
Positiivista: en panikoinut, enkä hukkunut, sekä puvussa uinti tuntui suht hyvältä ja nopealta
Negatiivista: turhan rajoittunut liikerata, väsyttää nopeasti oikean käden.
Eli enemmän positiivista kun negatiivista. Muutamia uinteja olen saanut maauimaloissa tehtyä ja sieltä on tullut lisää itsevarmuutta uintiin. Maauimalassa muutamien taukojen kanssa 1500 metriin meni 34:20 eli tavoite puvun kanssa, pienessä peesissä ja kisafiiliksessä olisi ~35-36 minuutin kieppeillä. Alle 40min kaikki on vielä OK näin ensikertalaisena.
Pyörän jos hoitaisi ~30km/h keskarilla niin olisi täydellinen, 28km/h hyvä ja yli 25km/h välttävä. 
Juoksussa täydellisellä suorituksella menee 60min, ok suorituksilla 1h 10min ja sitä huonommat menee jo kävelyksi (mikä toki on mahdollista).
Kisapäiväksi luvattu tällä hetkellä ujot +29c, mikä tulee kyllä ottamaan veronsa suorituksessa. Vielä kun kisan startti on kuumimpaan aikaan klo 14 ja siitä jos 3-4h tulee sporttia otettua niin aikamoisessa paahteessa siellä ollaan.
Jees, seuraavaa postausta sitten kisan jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *