Sales, sports & nonsense

Kuukausi Rheingausta

Rheingaun pettymyksen jälkeen on tullut reenattua itselle kiitettävällä tasolla. Yhteensä harjoituskertoja viimeiseen 28 päivään on mahtunut 21kpl, joka näin aloittelijalle on mielestäni hyvä suoritus.

Ironman -patsas pyörän kääntöpaikalla Friedbergissä.
Eilinen Ironman Frankfurt oli kyllä jälleen hieno kisa näin katsojallekin. Ja kisassa riitti draamaa vaikka useampaankin Hollywood elokuvaan, tässä muutama nosto:
  • Frodenon “ulosajo” pyörällä. Vauhtia alamäessä ~75km/h, race official ajaa ajolinjalle ja Frodeno meinaa kaatua, hyppää yli katukivetyksen / keskijakajan ja menettää samalla molemmat juomapullonsa. Ei kuitenkaan kaadu. Tämä tapahtui noin pyörän puolivälissä
  • Langen kumin puhkeaminen ja samalla ulos kilpailun kärkikamppailusta. Otti loppukisan iisisti ja varmisti vaan paikkansa Konalle.
  • Sebastian Kienlen älytön pyöräily. Otti Frodenon kiinni 185 kilometrin aikana, eturengas oli hiukan tyhjentynyt mutta ei antanut sen häiritä menoa.
  • Kienlen lasinsiru jalkapohjassa. Astui ilmeisesti T1:lla lasinsiruun, pyöräili koko matkan vertavuotavan jalkapohjan kanssa, joka poistettiin T2:lla lääkintähenkilökunnan toimesta. Ei voi kuin hattua nostaa. Frodenolle pisteet siitä että kävi nopeasti tsekkaamassa mikä Kienlen tilanne on ennen kuin lähti itse juoksuosuudelle.
  • Kienle sai Frodenon kiinni juoksussa (T2:lla eroa oli ~30s). Juoksi Frodenon ohi, heitti muutaman läpän ja otti muutaman askeleen eroa. Ei toki riittänyt loppuun asti.
  • Frodeno +35c helteessä alle 8:00h. Kova.
  • Sarah Truen “bonkkaus” 1km ennen maalia. 1km jäljellä kisaa, 225km takana. 7 minuuttia ero toisena olevaan naiseen. Täydellinen valojen sammuminen ja kannettiin lääkintätelttaan, josta yritti vielä ryömiä ulos ja takaisin radalle vähän virrottuaan.
  • Kuumuus. Frodeno maalissa aivan rikki ja kisapuku täynnä jäätä. Kienle suoraan maaliin tultuaan jääastiaan ja pää sinne.
Yllä Jan Frodenon kevyttä menoa Ironman Frankfurtin maratonilta. Tässä kohtaa takana ~35km.
Kyllähän tuo Frankfurtin triathlon on pakko laittaa omallekin To Do -listalle. Ehkäpä 2021.. Eintracht Frankfurt triathlon järjestäisi 8kk pitkän harjoittelukauden sitä varten ja hintakaan ei olisi kovin paha. Katsotaan katsotaan, sinne on vielä pitkä aika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *